Det är helg!

Hej på er!

[ Förmodligen är väl detta ett av mina sista inlägg i den här bloggen, Funderar på att göra en ny blogg nämligen. Behöver har en nystart efter alla om och men. ]

I alla fall så sitter jag i skolan och har allmänt tråkigt, råkade försova mig till kvart över tio och därmed missade jag mitt första pass, jätte kul (?) Så dagen har inte börjat så bra med andra ord, lite smått sur över att jag försov mig vilket inte glädjer mig till min omgivning.. HATAR'T! x /

Senare idag ska man hem till stan och kolla på Oden cup med vänner. Ska bo hos pappa över helgen, det var allt för längesedan det blev av. Meningen var att Emelie skulle med hem och plugga plus lite annat men det blir inte så (antar jag)
Känns lite smått surt men men är väl bara att acceptera läget. Jag ska i alla fall ha kul ikväll och då skiter jag i om jag får gå själv eller inte.

Nu ska jag jobba!
Hejs!
Charlotte

stallet <3

hej på er!

sitter ombytt och klar för att åka med mamma ut till stallet :D det är ridning som vanligt på tisdagar och jag längtar som FAN (ursäkta ordvalet) ^^ är värt att åka ut en halvtimme tidigare än vad jag brukar. Ridningen är underbar och värd varenda minut! <3
Markarbete på schemat idag dessvärre, bättre än dressyr men sämre än hoppning höhö ;)

Skriver igen när jag kommer hem!
puss på er!
Charlotte C

finns rötägg till allt /;

sitter och tänker på lite allt möjligt just nu, eftersom jag inte fixar att jobba med denna databashantering så får det blir bloggning istället..jag kom att tänka på det här med personer som verkligen är något HELT annat än vad dom utmärker sig att vara. Inte för att jag har något som har hänt eller så men ändå så slår tanken mig när man läser om allt som har hänt den senaste tiden, med Carolin fallet osv.

Jag har väldigt lätt för att dömma folk vid första anblicken men som jag senare får bekräftat att dom har mer än vad jag då såg, mina närmsta vänner är ett bra exempel på denna tabb jag så himla lätt gör numera.. Dom tyckte jag verkade lite av "överklass" och kanske så vitt jag minns rätt uppblåsta (förlåt hörni! ) men nu efter att det gått dryga året så har jag fått en helt annan syn, nu är det dom jag inte kan klara mig utan. Jag kan prata med dom om nästan vad som helst och jag vet att dom försöker förstå mig.

Det finns där imot andra folk som bara föll mer och mer i mina ögon efter att jag känt dom en tid, det är sådanna jag uppenbarligen drogs lättast till men jag har fått inse att det är ett ord som sammanfattar dom alla: röt ägg.
Jag vet inget mer frustrerande när folk verkar underbara men går bakom ryggen och kallar en allt möjligt, till och med dom som man tror har så pass mycket i huvudet att när det händer en olycka så snackar man inte skit bakom ryggen DAGEN efteråt...men det har man fått erfara att så vart inte fallen...sådanna vill ingen ha att göra med, i alla fall inte jag /:

min första riktiga tanke för dagen kan man säga ;) men kom ihåg att det finns en minoritet av rötägg, dom flesta kan man umgås ändå med. take care of them!

/Charlotte

Helgen är på ingååång...

hejsan

sitter och har databashantering just nu, hade sovmorgon till 10:15 men vart ändå tvungen att komma hit redan vid 07.30...jäte kul start på en för övrigt helt okej fredag x/ någon som fick en bättre start? :P
sdessutom är det en lång dag, slutar vid 15:30 och har VÄLDIGT tråkigt.. är ändå glad över att man inte har multimedia eller något annat roligt till 17 på fredagarna, som vissa andra har *ler* (a)

i alla fall så ska man in till stan med Emelie och sedan gå ut i kväll med ett par vänner, jätte kul verkligen! dessvärre har man inte fått tag på ngn förfest utan får sitta hemma och  ha det bra innan man ska dra direkt ner till Terassen.
Inga fler som ska dit ikväll?? =D

ska försöka jobba lite mer nu men slutar vid 11 och DÅ har man LUNCH!! :D:D jag är svingigt hungrig och bara måste äta, glömde frukosten i all hast idag..undrar om det är någon bra mat idag (brukar inte vara det nämligen)

hejs hejs!
Charlotte

åter tillbaka, vet inte hur många gånger...

Hej hej

Sitter ute på IT och har Multimedia i Zeus, så himla långtråkigt att ha två arbetspassa efter varrandra där man nöter på samma sak hela tiden, visst kan man göra annat som omväxling men det finns inte så mkt roligare att göra just nu.
Plugga på historian möjligtvis (; men det har man inte riktigt motivation för såhär innan lunch.

Kort skoldag på onsdagar, underbart verkligen..behövligt också då jag nästan somnar fem stup i kvarten. Brist på för dålig sömn? eller bara att jag ligger uppe på nätterna och skriver strunt saker? ^^ tror nog mer på det sistnämnda men men det är väl bara att härda ut som ingenting har hänt :)
Ska upp till pappa när jag kommer hem till stan, det var säkert 6 veckor sedan jag träffade honom och Liselotte /; lite dåligt kanske men jag har ärligt talat inte känt för det helt enkelt, för man vill ju vara glad över att se dom när man ska dit eller?

Hepp får väl jobba vidare med denna jobbiga FLASH film men slänger in ett till inlägg var det lider =)

hejs hejs!
Charlotte C


RSS 2.0